Prodávám letenku na řecký ostrov Karpathos na termín 3.–17. června. Letenky jsou momentálně vyprodané na celé léto, takže kdo je milovníkem Karpathosu jako já a nestihl si letenku pořídit, má jedinečnou příležitost :) Létám v tomto termínu každý rok, ale letos mi do toho vlezla koupě nemovitosti, a protože nejde letenka přesunout na jiný termín, nabízím ji na prodej. Byla by škoda, kdyby měla propadnout. Díky a Řecku zdar :-)  .

Prodávám letenku na Karpathos

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

Prodávám letenku na řecký ostrov Karpathos na termín 3.–17. června. Letenky jsou momentálně vyprodané na celé léto, takže kdo je milovníkem Karpathosu jako já a nestihl si letenku pořídit, má jedinečnou příležitost :)

Létám v tomto termínu každý rok, ale letos mi do toho vlezla koupě nemovitosti, a protože nejde letenka přesunout na jiný termín, nabízím ji na prodej. Byla by škoda, kdyby měla propadnout.

Díky a Řecku zdar :-)

0

Austrian z Vídně tam v létě létá přímé lety, letenky jsou. A Smartwings z Prahy létá taky, i na Váš termín jsou letenky k dispozici.

6 Citovat

Nechápu, kam svým komentářem směřujete. Na termín, ve kterém jsem měla letět, jsem nekoukala, protože v něm letět nemůžu. Nicméně všechny ostatní termíny od druhé poloviny července do konce září z Prahy jsou vyprodané (stejně jako to bylo minulý rok). Nemyslím si, že každý chce létat z Vídně. Já třeba bydlím na severozápadě Čech, takže pro mě je to opravdu z ruky. Na Karpathos létám každý rok už 8 let, takže mám o letenkách poměrně přehled a vím, že nejsou často dostupné. Proto tady nabízím svoji letenku, protože mi přijde zbytečné ji nechat propadnout, když o ni může mít někdo zájem. Toť vše.

0 Citovat

Btw... to jde, změnit jméno na letence na někoho jiného? Já žil v tom, ze ne..

1 Citovat

Všechny termíny z Prahy od poloviny července do konce září rozhodně vyprodané nejsou. Stačí se podívat na Smartwings. Létají každý pátek a jsou drazí jako čert. Místo uvádění nepřesných informací jste měla raději napsat, zda je možný přepis na jinou osobu a kolik za letenky požadujete. 

6 Citovat

@mzihlova: A proč řešíte vyprodanost od poloviny července dál, když nabízíte termín v první polovině června?? Nicméně pokud by byla cena do 1000 Kč a zajistíte přepis, tak by se dalo uvažovat.

1 Citovat

Aspoň paní neprodává zájezd :) Co vím, Karpathos opravdu není tak dostupný. Na druhou stranu, nikde ani řádka, jestli za letenku chce 1000, 2000 nebo 6000... Trošku podstatné. Vzhledem k tomu, že není sezona, určitě bude muset slevit.

0 Citovat

Karphatos je sice hure dostupny ,ale rozhodne se na nej da dostat i jinak nez ze Smartwingsem Zmena jmena pochopitelne jde,ale vetsinou byva poplatek Nejlip to asi vystihl mirjur ,za 1000 Kc vcetne prepisu jmena mozna i prodejne

0 Citovat

Z Rhodosu od 30 EUR lodí mi to přijde rozumně dostupné a rozhodně ne jako nějaká extra exkluzivita.

A na Rhodos se dá dostat i za 5 euro 😁

0 Citovat

Ano presne tak jsem to mel pred covidem vymyslene , pres booking jsem mel uz i rezervaci ubytovani ,pak s toho seslo,ale Karpathos myslim neni spatny ostrov Pochopitelne bych na nej ze Smartwingsem neletel

0 Citovat

Cena letenky je každý rok stejná, a to 9–10 tisíc se zavazadlem. Letenku za 1000 Kč tady neprodávám, ale kdo na Karpathos nebo jiné ostrovy v Řecku létá, tak ví, že se tam levně nedostane ani přes Atény, ani jinak. I když jednou jsem viděla přímý let z Prahy v akci za 5000 Kč na týden. To bylo ale před covidem a letadla létala na Karpathos v létě 3x týdně. Ne každý chce letět na Rhodos a pak jet trajektem, když to zabere třeba den ne-li dýl. Přepis jména je možný, jinak bych to nenabízela. O termínech během léta jsem se zmiňovala proto, že jsem si sama chtěla letenku přebookovat na jiný termín později během léta, ale jak říkám, samostatné letenky už jsou všechny vyprodané, takže moje letenka buď propadne nebo si ji někdo koupí se slevou. A ano, opravdu jsou vyprodané, volala jsem na zákaznickou linku ve Smartwings a je to tak. To neznamená, že s cestovkou se tam nedostanete, tam určitě ještě nějaké termíny budou. Cestovky mají dopředu nakoupená sedadla, proto je samostatně prodejných letenek málo. Pokud nemáte o letenku zájem, tak nechápu, proč potřebujete hejtovat úplně normální a slušný příspěvek. Já tu letenku nikomu nevnucuju, když propadne, tak propadne, ale za ty roky, co tam létám, tak vím, že můžou být dost nedostatkové a někomu by se mohla třeba hodit. Přeju vám všem hejtrům klid v duši ;-)

0 Citovat

Nemusíte hned dělat z každého hejtra. Spíš jsme tu znalí situace a možností. Jestli tady prodáte letenku jen za polovinu té sumy, máte u mě láhev vína.

2 Citovat

Do teď jsem si myslela, že Cestujlevne sdružuje pohodový cestovatele, kteří si navzájem pomáhají. Asi proto to bylo první místo, kde mě napadlo letenku nabídnout. Vůbec by mě nenapadlo, že se setkám s takovýmito ohlasy jen proto, že tady naprosto neutrálně nabízím letenku. Ale je fakt, že v dnešní době je v kurzu být negativní. Ale i tak díky za komentáře, aspoň už vím, kde příště nic nenabízet.

0 Citovat

Nedělám z každého hejtra, ale bohužel tak ty komentáře vyznívají. Nevím, jestli jste všichni specialisté na Karpathos (podle všeho ano), já jsem se jenom zeptala, zda by měl někdo zájem. Takže pro všechny, kteří létají max. do 1000 Kč kamkoli, toto není ten případ (jako u spousty dalších destinací, kam se low-cost prostě nedostanete). 

0 Citovat

No nevím 😂


screenshot-20220516-195608-momondo.jpg
screenshot-20220516-195600-momondo.jpg

0 Citovat

Edreams me pustili i přes platbu, takže s těma 5 eurama jsem lhal

0 Citovat

Jinak, paní Zihlova, nikdo Vas tu nehejtuje, spíš jen sdělujeme že si nemyslíme, že vaše letenka je dobrý kauf. Je to můj názor. Prezentuje ho, aby si případný zájemce dal pozor na to co kupuje. A vás 'upozornujeme', že jen obtížně budete svoji letenku prodávat. Radím oboum stranám. Říkám si pro sebe, jestli by nebyl čas zveřejnit, kolik za tu letenku chcete.

5 Citovat

Mě by teda zajímaly informace k letence: odkud, za kolik slečna/paní prodává a kolik stojí přepis... Víme, že nejsou z Vídně, ale můžou být z Prahy, Drážďan, Berlína, Mnichova apod... Letenky na random letní termín jsem našel celkem bez problémů... 

2 Citovat

mzihlova napsal(a):

Nedělám z každého hejtra, ale bohužel tak ty komentáře vyznívají. Nevím, jestli jste všichni specialisté na Karpathos (podle všeho ano), já jsem se jenom zeptala, zda by měl někdo zájem.

Jestli chceš prodat letenku, tak začni praktickými informacemi - místo odletu, cena, kolik stojí přepis. Pak se to dá řešit dál

6 Citovat

@mzihlova: Vy tady nabídnete letenky na Karpathos, přičemž nenapíšete odkud se letí, s jakými aerolinkami, za kolik letenku prodáváte, kolik stojí změna jména a kdo jí zaplatí. Ještě to doprovodíte naprosto irelevatní (a nepravdivou) informací, že jsou letenky na Karpathos vyprodané od půlky července do konce srpna. Když na to ostatní diskutující poukáží, začnete kolem sebe kopat a plivat. Takové jednání se mně osobně vůbec nelíbí. 

Edit: Co jsem příspěvek odeslal, vidím že Deny napsala v podstatě to samé jako já, o pár minut dřív. Alespoň je vidět, že nejsem se svým názorem sám. 

9 Citovat

Fascinuje me jak tu pani ci slecna vysvetluje pres pul stranky vsechno mozne ,v podstate jak jsme tu vsichni blbi ,kdyz ona lita na Karpathos kazdy rok a jednou videla akci za 5000 Kc  Nedavno jsem kupoval 6 letenek Ryanairu za 98 euro Loni jseme leteli na prelomu cervence a srpna z Rhodosu do  Dublinu za 17 euro a to si nemyslim ,ze jsem nejak vyjimecny lovec levnych letenek Skoro to vypada na agentku Smartwingsu nebo pracovnici cestovky co se snazi presvedcit ze prichazime o jedinecnou neopakovatelnou prilezitost Ovsem porad nevime cenu one silene vyhodne letenky :-) Hlavne ze je jasno kde uz priste nenabizet Preju pekny vecer a uspesny obchod  -)

2 Citovat

@Jan Vidim: v rámci objektivity - kde jsi pořídil ty screenshoty? Ani Aegean ani Olympic v tom termínu lety PRG-AOK neprovozují, na eDreams se mi to taky nepodařilo najit...?

0 Citovat

Ja si stále myslím ze to ani nelze


20220516-223043.jpg

0 Citovat

Už je to fuč, bylo to na edreams, povedlo se mi to koupit, ale rezervace je furt pending. Screenshot je z momonda. Většina toho byla přes Paříž nebo Bukurešť a pak přes Athény.

A teď koukám že edreams má výpadek. To té své letence moc šancí nedávám. 

 


screenshot-20220516-223748-edreams.jpg
screenshot-20220516-223533-edreams.jpg

0 Citovat

Včera se daly koupit na eDreams jinačí kousky;-) Evidentně OTA glitch. Pokud by to vyšlo, budu mistr světa amoleta. Jen mám jisté zkušenosti...

2